Cautare

2885 de rezultate pentru "ajf dolj elita seria a 5 a" (6.43 secunde)
Legea asigurarilor agricole a fost adoptata in 2002, cu scopul de a stimula producatorii agricoli sa-si asigure culturile. ... Varful asigurarilor a fost atins in anul agricol 2008 - 2009. Atunci statul a conditionat acordarea subventiilor agricole de incheierea unor polite de asigurare.
BNR Dolj considera ca "aceste cresteri devin ingrijoratoare" si ca firmele sunt cele care au inregistrat cele mai multe credite neachitate in termen. BNR a solicitat mai multor banci sa opereze majorari de capital pentru acoperirea pierderilor potentiale.
MagazinulDeCase.ro a dat publicitatii o analiza potrivit careia preturile medii ale garsonierelor si apartamentelor din Dolj au scazut cu 10%. "Prima casa" a diminuat pretul unor imobile, iar pe altele le-a ridicat usor.
Odata cu aparitia caselor de schimb valutar ale SC ALLROM 2003 in Craiova, in anul 2005, au inceput sa curga si reclamatiile la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Dolj si la Politie.
Peste trei milioane de lei, bani publici, au fost "papati" de societatile Lactido si Dorna prin furnizarea la preturi umflate a produselor lactate pentru scolarii din Dolj in cadrul programului "Cornul si laptele", in prima jumatate a anului scolar.
Reprezentantii Casei Judetene de Pensii (CJP) Dolj si cei ai Politiei Comunitare verifica la domiciliu pensionarii pe caz de boala care isi ridica pensiile prin cont bancar. ... "Politia pensiilor" a inceput si in Craiova verificarea pensionarilor pe motive de invaliditate, adica pe caz de boala.
Cresterea TVA de la 19% la 25% nu a adus in vistieria statului banii mult visati de finantisti. In Dolj s-au incasat in plus din TVA doar 1,6 milioane de lei - destul de putin fata de asteptarile legiuitorilor.
Agricultorii doljeni sunt cu ochii pe cer, sperand ca doar-doar va ploua si in aceasta zona a tarii. ... Daca orasenii se bucura de cele peste 23 de grade cat arata termometrele, taranii invoca ploaia, pentru a putea munci pamantul. ... Exista si o parte proasta a lucrurilor:
Asa s-a ajuns la o situatie inedita: ... Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj informa zilele trecute ca 40% dintre cei 99.381 de salariati din Dolj care activeaza in domeniul privat primesc lunar salariul minim pe economie sau cel putin asa reiese din contractele de munca inregistrate la institutie.
Companiile care s-au remarcat in plina criza, in 2009, vor fi premiate maine de catre Camera de Comert si Industrie a Judetului Dolj. Anul trecut, judetul a avut 373 de firme de top.
Administratia judeteana a inaugurat ieri panourile solare si pompa de caldura geotermala care alimenteaza cu energie termica si apa calda Centrul medico-social de la Melinesti. Toate cele sapte centre din Dolj beneficiaza de investitii pentru "energie verde", printr-un proiect de 4,1 milioane de lei.
Consiliul Judetean Dolj se lauda ca va primi aproape cinci milioane de euro, fonduri guvernamentale, pentru modernizarea a cinci kilometri de drum, dar, de fapt, Ministerul Dezvoltarii a spus ca pretul este umflat si a cerut sa se taie din costuri CJ Dolj a umflat de trei ori costul pentru reabilitarea a cinci kilometri din drumul DJ 561 sau centura Bailestiului.
Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare (ANIF) a contractat pentru 2011 irigarea a 26.500 de hectare de teren agricol in judetul Dolj, o suprafata extrem de mica dupa parerea specialistilor. ... In 2009, in Dolj au fost irigate 70.000 de hectare, adica dublu fata de 2010 si 2011.
Autoritatile din cele cinci judete ale Olteniei, Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti si Valcea, se pregatesc pentru noile Camere Agricole care vor fi infiintate dupa aprobarea unui proiect de lege care le da puteri sporite.
Reprezentantii Camerei Agricole Dolj au anuntat ieri ca, dupa incheierea sesiunii de depunere de proiecte din luna iulie pentru Masura 112 "Instalarea tinerilor fermieri", Camera doljeana a fost prima la nivel national, cu 200 de proiecte, in valoare totala de 3.509.000 de euro.
Lucrarile la gradinitele si cresele din Dolj si Gorj care se vor construi prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii vor incepe cel mai probabil anul viitor. Ministerul Dezvoltarii a precizat pentru GdS ca, in prezent, se deschid ofertele la licitatia organizata in urma cu doua luni.
Cei mai multi dintre doljenii de rand isi platesc toate darile catre stat, iar daca intarzie plata unei taxe sau a unui impozit fie si cu cateva zile, atunci se aleg cu blocarea contului sau cu alte forme de executare silita.
Chiar daca noi, oltenii, suntem mai retinuti in a aborda o noutate, in prezent suntem fruntasi la nivel national in ceea ce priveste abordarea si accesarea programelor care se realizeaza pe fonduri europene", a declarat Nicolae Giugea, prefectul judetului Dolj.
Preturile de tranzactionare a tutunului brut au ajuns la un astfel de nivel, pe o piata in care pretul produsului finit este in continua crestere. Institutul National de Statistica a aratat ca numai anul trecut tigarile si tutunul s-au scumpit cu 6,5%.
Mai multe IMM-uri doljene din domeniul inovatiei au fost puse fata in fata cu companii de consultanta, cu finantatori si institutii de garantare a imprumuturilor si alte structuri care au rol in atragerea fondurilor europene.
google-analytics.com